6 redenen vloerisolatie

De meest belangrijke redenen waarom
u kiest voor Drocom Vloerisolatie.

Energie besparen

Dat de energiekosten de laatste jaren zijn gestegen is algemeen bekend. Het ziet er zelfs naar uit dat de kosten nog verder gaan stijgen. Energiebedrijven als Essent, Nuon en Eneco adviseren hun klanten hun woningen goed te isoleren. Door slechte isolatie kunnen de stookkosten onnodig uit de hand lopen. Aandacht besteden aan kruipruimte isolatie is daarbij gewenst.

Heeft u een koopwoning en wilt u snel ontdekken hoeveel u kunt besparen? Vul de online isolatietest in!

Energie besparen bij een vochtige kruipruimte

Veel woningen in Nederland hebben te maken met een vochtige kruipruimte. Een vochtig huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u langer en vaker moet stoken. Goede bodemisolatie met het product DroCom voorkomt dit probleem. Door goede isolatie stijgt daarnaast de score van uw energielabel. Vanaf 1 januari 2008 moeten huiseigenaren een energielabel overhandigen als zij hun huis gaan verkopen. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Hierbij wordt gekeken naar de mate van isolatie van dak, muren, vloeren en ramen en naar het energieverbruik van de installaties voor verwarming, warm water en ventilatie.

Een huis kan vallen in energieklasse A tot en met G. Bij een A klasse wordt er aanmerkelijk minder energie voor verwarming en koeling gebruikt dan bij een huis in klasse G. Vanzelfsprekend is dit belangrijke informatie voor kopers en huurders. Wilt u ook vocht voorkomen én energie besparen? Neem dan contact met ons op.

Beijert Bodemisolatie
De Parse 15
8491 PJ - Akkrum
Tel. 0566-652853
Fax.0566-651153
info@vloerisolatie.net
Helmwijk B.V.
A. van 't Hartweg 9
2665 LJ Bleiswijk
Tel. 010-5223504
Fax.010-5223479
info@vloerisolatie.net