Zelf uw vloer isoleren

Zelf vloerisolatie aanbrengen? Geen probleem met DroCom Vloerisolatie!. Heeft u last van vocht in uw huis, of wilt uw zelf uw vloer isoleren om energie te besparen? Met de isolatiechips van DroCom isoleert u eenvoudig zelf uw vloer. Ged aangebrachte vloerisolatie zorgt voor een gemiddelde stijging van de vloertemperatuur van maar liefst vier graden. Bovendien worden muffe luchten, huisstofmijt, schimmel en ander ongedierte bestreden.

Voordelen zelf vloer isoleren

Door zelf uw vloer te isoleren brengt u een scheiding aan tussen de  koude grond en de warme vloer, hierdoor blijft uw vloer warmer. Deze stijging van de vloertemperatuur zorgt voor behoorlijke besparing op uw energierekening waardoor u de investering in vloerisolatie binnen enkele jaren weer terugverdient heeft.

Zelf uw vloer isoleren met behulp van DroCom chips is veel eenvoudiger dan aanbrengen van andere isolatiematerialen zoals purschuim, thermokussens of minerale wolplaten. Bij het isoleren van uw vloer met deze isolatiematerialen moet u alle gaten en kieren afdichten en veel moeite doen om deze onder de vloer aan te brengen. Gaat u zelf uw vloer isoleren met isolatiechips dan hoeft u deze alleen goed te verdelen in uw kruipruimte.

Doe het zelf isoleren

Wanneer uw kruipruimte goed toegankelijk is kunt u zelf uw vloer isoleren en daar de isolatiechips aanbrengen. Wij berekenen voor u hoeveel isolatiemateriaal u nodig heeft en leveren dit bij u thuis op het tijdstip dat door u gewenst is. Ook als u later werkzaamheden in de kruipruimte uit moet voeren, kunt u gerust door de isolatiechips kruipen zonder dat isolatiewaarde beïnvloed wordt.

Offerte aanvragen

U gaat zelf uw vloer isoleren? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier. In het bericht dient u aan te geven wat oppervlakte van de vloer in uw woning is, hoe hoog de kruipruimte is en wat het doel is van de vloerisolatie. Wilt u weten hoeveel kunt besparen met vloerisolatie? Vul dan onze isolatie-test in en wij berekenen voor u hoeveel u kunt besparen door het aanbrengen van vloerisolatie.

Doe de isolatie test en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Beijert Bodemisolatie
De Parse 15
8491 PJ - Akkrum
Tel. 0566-652853
Fax.0566-651153
info@vloerisolatie.net
Helmwijk B.V.
A. van 't Hartweg 9
2665 LJ Bleiswijk
Tel. 010-5223504
Fax.010-5223479
info@vloerisolatie.net