Bodem isoleren

Bodem isoleren is belangrijk omdat dit van invloed is op het energielabel dat uw huis toegekend krijgt. Het energielabel moet u verplicht overhandigen bij de verkoop van uw huis en beïnvloed verkoopprijs van uw huis. Natuurlijk levert het bodem isoleren ook directe besparingen op uw energierekening en werkt het preventief tegen vocht in uw huis.

Terugverdienen

Met onze isolatie-test kunnen wij eenvoudig voor u berekenen hoeveel u kunt besparen door de bodem isolatie met isolatiechips. Hoeveel u bespaart op uw energierekening is afhankelijk van uw stookgedrag, het jaartal van de woning, en het type huis. Onze ervaring is dat het bodem isoleren  binnen enkele jaren is terugverdiend, onafhankelijke van het type huis.

Droge kruipruimte

De bodem isoleren van uw kruipruimte met DroCom isolatiechips verzekert u van een goede isolatie. De kruipruimte- en bodemisolatie werkt door het scheiden van de koude bodem van de kruipruimte en de warme vloer. Door het isoleren van de bodem wort een laag gevormd tussen de warme en de koude lucht, waardoor de warmte van het huis niet verloren gaat. Deze extra warmte van de vloer zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid in uw huis, iedere 4 graden extra warmte in uw kruipruimte zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid van 20%.

Aanbrengen

Het is mogelijk om het isoleren van de bodem door ons te laten uitvoeren. Met behulp van een blaasmachine worden de chips in een halve dag aangebracht op de bodem van uw kruipruimte. Is uw kruipruimte goed toegankelijk? Dan kunt u ook zelf uw bodem isoleren. Voor meer informatie over bodem isoleren kunt u contact met ons opnemen.