DroCom isolatie

DroCom isolatie werkt op basis van het natuurkundige principe dat vocht het koudste punt in de ruimte opzoekt. Door de bodem van uw kruipruimte te isoleren met een laag DroCom isolatie wordt de koude grond geïsoleerd van de warmere lucht erboven. De bodem blijft daardoor koud. De ruimte die overblijft in de kruipruimte wordt kleiner en warmer omdat de vloer erboven warmte afgeeft.

DroCom isolatie zorgt voor besparing

Vloerisolatie chips zorgen gemiddeld voor een stijging van de vloertemperatuur van maar liefst vier graden. Tezamen met een drogere woning levert dit een grote besparing op uw energierekening op. Hoeveel u bespaart is onder andere afhankelijk van uw stookgedrag, het jaartal van de woning en het type huis. Dat u echter binnen enkele jaren uw investering hebt terugverdiend is een feit.

DroCom isolatie: Sterk & hoge isolatiewaarde

Met DroCom isolatie bent u verzekerd van een goed geïsoleerde vloer. De chips zijn gemaakt van polystyreen en zijn zeer licht. De vloerisolatie chips zijn bestand tegen vocht, schimmels en humuszuren en zorgen voor een zeer lage luchtvochtigheid in de kruipruimte. DroCom isolatie onderscheidt zich in kwaliteit. Zo heeft DroCom een zeer hoge isolatiewaarde. Daarnaast hebben de DroCom isolatiechips een sterke veerkracht. Bij werkzaamheden in de kruipruimte kunt er gerust doorheen kruipen, zonder dat de werking verloren gaat.

Snel en eenvoudig aan te brengen

De vloerisolatie chips van DroCom zijn eenvoudig en snel aan te brengen. Dankzij onze blaasunit kunnen we binnen gemiddeld een halve dag uw vloer isoleren. Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom ook door de doe-het-zelver aangebracht worden. Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op.