DroCom isolatie

Met DroCom isolatie kunt u veel ellende van vocht en schimmels besparen. Vocht is altijd op zoek naar het koudste plekje in een ruimte. Het is daarom aan te raden om uw kruipruimte te isoleren. Dit kan met DroCom isolatie. Door de isolatie op de koude grond aan te brengen wordt deze geïsoleerd van de warmere lucht erboven. Voordeel hiervan is dat de bodem van de kruipruimte koud blijft. De overige ruimte die overblijft, wordt kleiner en daardoor warmer omdat de vloer erboven warmte afgeeft.

Besparing op energiekosten met DroCom isolatie

Door de isolatie van de kruipruimte stijgt de vloertemperatuur tot wel vier graden. Dit levert u een drogere woning op, waardoor veel bespaard kan worden op uw energierekening. De besparing is afhankelijk van meerdere factoren, namelijk uw stookgedrag, het bouwjaar van de woning en het type huis. Wij verzekeren u dat de investering binnen enkele jaren is terugverdiend.

DroCom isolatie geeft een sterke & hoge isolatiewaarde

Een goed geïsoleerde vloer, dat is wat wij garanderen met DroCom isolatie. Onze isolatiechips hebben een zeer hoge isolatiewaarde. De chips die voor de isolatie worden gebruikt zijn gemaakt van polystyreen en zijn licht. Het materiaal is bestand tegen vocht, schimmel en humuszuren, dit zorgt voor een zeer lage luchtvochtigheid in de kruipruimtes. Bijkomend voordeel is dat de DroCom isolatiechips een sterke veerkracht hebben. Hierdoor kunt u bij werkzaamheden gerust door de kruipruimte heen kruipen zonder dat de werking van het materiaal verloren gaat.

Eenvoudige plaatsing van DroCom isolatie

Onze vloerisolatie is snel en gemakkelijk aan te brengen. U kunt er voor kiezen om uw vloer te laten isoleren, of het zelf te doen. Met onze blaasunit kunnen we snel werken. Hierdoor is uw vloer gemiddeld binnen een halve dag geïsoleerd. Een handige doe-het-zelver kan de isolatie zelf uitvoeren als de kruipruimte goed toegankelijk is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies op maat, of vraag vrijblijvend een offerte aan.