Heeft u last van een koude vloer? Vloerisolatie is de oplossing!

Heeft u vaak last van een koude vloer in huis? Wellicht heeft u last van vocht onder de vloer? Een vochtige vloer heeft diverse nadelige effecten. Naast dat een vochtig huis moeizaam opwarmt, heeft u vaak last van een koude vloer én een onnodig hoge energierekening.

Koude vloer warmer maken

Door het goed isoleren van uw koude vloer zal de temperatuur gemiddeld met maar liefst vier graden stijgen. Dit levert niet alleen een enorme besparing op uw energierekening op, maar zorgt ook nog eens voor een prettig leefklimaat. Hoeveel u kunt besparen met vloerisolatie is afhankelijk van een aantal factoren, maar dat u binnen enkele jaren uw investering hebt terugverdiend staat vast.

Koude vloer Isoleren met Drocom vloerisolatie

Met DroCom kruipruimte- en bodemisolatie bent u er zeker van dat uw vloer goed is geïsoleerd. De werking van DroCom kruipruimte- en bodemisolatie is gebaseerd op het natuurkundige principe dat vocht het koudste punt van de ruimte opzoekt. Door uw koude vloer te isoleren met een laag DroCom kruipruimte- en bodemisolatie wordt de koude bodem geïsoleerd van de warme lucht erboven. De bodem blijft daardoor koud. De ruimte die overblijft in de kruipruimte wordt kleiner en warmer omdat de vloer erboven warmte afgeeft. Iedere 4 graden temperatuurverschil tussen de bodem en de resterende kruipruimte zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid met 20 %.

Snel en eenvoudig

Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kunt u uw koude vloer eenvoudig en snel zelf isoleren met Drocom kruipruimte- en bodemisolatie. U kunt dit eventueel ook door uw leverancier laten doen. Wij beschikken over een handige blaasunit waarmee we gemiddeld binnen een halve dag de laag Drocom kruipruimte- en bodemisolatie onder uw koude vloer aanbrengen. Meer weten?