Kruipruimte isolatie

Heeft u een hoge energierekening? Grote kans dat dit komt omdat uw vloer niet goed is geïsoleerd. Veel woningen in Nederland hebben te maken met een vochtige kruipruimte. Een vochtig huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u langer en vaker moet stoken. Een goede kruipruimte isolatie is heel belangrijk. Daarmee bespaart u op uw energiekosten.

Besparing

Gemiddeld stijgt de vloertemperatuur met maar liefst vier graden, als u uw vochtige kruipruimte laat verhelpen en dus een goede isolatie hebt. Vanzelfsprekend levert dit een enorme besparing op u energierekening op. Hoeveel u bespaart is afhankelijk van het jaartal van de woning, het type huis en het stookgedrag. Maar dat u met een goede kruipruimte isolatie snel u geld hebt terugverdiend is een feit.

Werking Drocom kruipruimte isolatie

De werking van DroCom kruipruimte isolatie is gebaseerd op het natuurkundige principe dat vocht het koudste punt van de ruimte opzoekt. Door de bodem te isoleren met een laag DroCom kruipruimte- en vloerisolatie wordt de koude bodem geïsoleerd van de warme lucht erboven. De bodem blijft daardoor koud. De ruimte die overblijft in de kruipruimte wordt kleiner en warmer omdat de vloer erboven warmte afgeeft. Iedere 4 graden temperatuurverschil tussen de bodem en de resterende kruipruimte zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid met 20 %. Hoe hoger de isolatiewaarde van het product, des te hoger het noodzakelijke temperatuurverschil zal worden en des te droger de kruipruimte zal worden.

Eenvoudig en snel

Kruipruimte isolatie van Drocom is zeer eenvoudig en snel aan te brengen. U kunt dit door uw leverancier laten doen, zij beschikken over een blaasunit. Binnen gemiddeld een halve dag is de laag Drocom kruipruimte- en vloerisolatie aangebracht. Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom ook door de doe-het-zelver aangebracht worden. Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op. Wij informeren u er graag over.