Vochtige kruipruimte?

Heeft u last van veel vocht in de kruipruimte? DroCom vloerisolatie is de oplossing om uw kruipruimte weer droog te krijgen!

Niets is zo vervelend als een vochtige kruipruimte onder uw huis. De temperatuur van uw vloer daalt en uw huis krijgt een kille en koude sfeer. U kunt uw woning maar moeilijk verwarmen en u moet vaker, langer en harder stoken. Daarnaast trekt vocht in kruipruimtes ongedierte en schimmels aan. Een vochtige kruipruimte zorgt ook vaak voor een muffe stank in uw woning.

Een vochtige kruipruimte kost u geld!

Doordat u meer moet stoken met een vochtige kruipruimte wordt uw energierekening alsmaar hoger. Hoe mooi zou het zijn om uw energierekening weer onder controle te krijgen? Wij helpen u hiermee door uw vochtige kruipruimte te lijf te gaan met de vloerisolatie chips van DroCom. Vocht verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Maar wat doe je aan een vochtige kruipruimte?

Met het DroCom kruipruimte- en vloerisolatie systeem heeft u een oplossing voor die vochtige kruipruimte. DroCom heeft vloerisolatie chips ontwikkeld waarmee u uw kruipruimte in een mum van tijd droog heeft. Daarnaast zorgen deze chips voor een goede isolatie in de kruipruimte. Koude vloeren en vocht in de kruipruimte is met de vloerisolatie chips van DroCom verleden tijd.

Vocht in kruipruimte verhelpen

Heeft u last van een vochtige kruipruimte en wilt u dit nu eindelijk eens oplossen? Neem dan contact met ons op om te informeren van de mogelijkheden van DroCom kruipruimte- en vloerisolatie. Wilt u meteen weten wat u kunt besparen? Vul dan direct de online isolatie test in.