Zelf uw vloer isoleren?

Zelf vloerisolatie aanbrengen? Geen probleem met DroCom vloerisolatie.

Eenvoudig zelf vloer isoleren

Zelf uw vloer isoleren met behulp van DroCom chips is veel eenvoudiger dan aanbrengen van andere isolatiematerialen zoals purschuim, thermokussens of minerale wolplaten. Bij het isoleren van uw vloer met deze isolatiematerialen moet u alle gaten en kieren afdichten en veel moeite doen om deze onder de vloer aan te brengen. Gaat u zelf uw vloer isoleren met isolatiechips dan hoeft u deze alleen goed te verdelen in uw kruipruimte.

Doe het zelf isoleren

Wanneer uw kruipruimte goed toegankelijk is kunt u zelf uw vloer isoleren en daar de isolatiechips aanbrengen. Wij berekenen voor u hoeveel isolatiemateriaal u nodig heeft en leveren dit bij u thuis op het tijdstip dat door u gewenst is. Als u later werkzaamheden in de kruipruimte uit moet voeren, kunt u gerust door de isolatiechips kruipen zonder dat isolatiewaarde beïnvloed wordt.

Voordeel zelf isoleren

Het enige grote voordeel van het zelf isoleren zijn de kosten. U bespaart de voorrij- en arbeidskosten. Dat is mooi meegenomen. Uw investering is daardoor sneller terugverdiend.

Offerte aanvragen

U gaat zelf uw vloer isoleren? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier. In het bericht dient u aan te geven wat oppervlakte van de vloer in uw woning is, hoe hoog de kruipruimte is en wat het doel is van de vloerisolatie.