Korting op vloerisolatie met onze burenkorting!

Meer buren = meer korting!

Bent u van plan om vloerisolatie aan te laten leggen. Dan hebben we goed nieuws voor u! Schaf onze vloerisolatie tegelijkertijd aan met uw buren en profiteer allebei van een comfortabel en vochtvrij huis met ruime burenkorting!

Meer buren = meer burenkorting

Heeft u meer buren die hier aan mee willen doen? Dat is natuurlijk nog beter! Wanneer u met meerdere buren vloerisolatie aanleggen krijgt u nog meer korting. De burenkorting kan behoorlijk oplopen  per woning.

Wij kunnen deze burenkorting mogelijk maken, omdat het voor ons ook voordeliger is om meerdere woningen in dezelfde straat, wijk of buurt te isoleren met onze vloerisolatie, in dezelfde periode. Zo kunnen wij per woning in de straat een lagere prijs rekenen. Zo wordt ons voordeel, ook uw voordeel!

Wie is uw buur

Laat u tegelijkertijd met uw buren vloerisolatie-werkzaamheden uitvoeren dan ontvangen u en uw buren beide de burenkorting. De korting wordt berekend voor iedere woning en loopt op per extra woning. Buren zijn in dit geval mensen met een woning in uw straat of wijk. Voor meer informatie over burenkorting of de mogelijkheden hiervan bij u in de buurt kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier of op 0566 – 65 28 53.

Wist u dat er in bepaalde regio’s ook subsidie is voor de aanleg van vloerisolatie? U kunt soms in aanmerking komen voor subsidie van de landelijke overheid, provincie of de gemeente. Weten hoeveel u en uw buren kunnen besparen op uw energierekening? Doe de online offerte-aanvraag en kom erachter hoeveel u kunt besparen met vloerisolatie!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen