Schimmel onder vloer

Heeft u last van schimmel onder uw vloer? Los niet alleen het probleem op, maar ook de veroorzaker! Vloerisolatie van DroCom voorkomt een te vochtige kruipruimte en zorgt voor een klimaat waarin schimmel lastig gedijt.

Oorzaak van schimmel onder de vloer

Veel woningen in ons land hebben te maken met vochtige kruipruimtes. Vocht in huis heeft vele nadelige effecten. Naast dat u meer moet stoken om het huis te verwarmen zorgt vocht onder vloer voor een muffe geur. Schimmels en huisstofmijten groeien als kool in een vochtig huis. Door de luchtvochtigheid onder de vloer en in uw huis aan te pakken kan schimmelvorming voorkomen worden.

5 redenen voor vloerisolatie

Naast het voorkomen van schimmel in de woning zorgt vloerisolatie voor lagere energiekosten. Dankzij uw lagere stookkosten draagt u bij aan mileubesparing. Ook zorgt isolatie van de vloer voor een prettiger leefklimaat in uw huis. Een minder vochtige leefomgeving is tevens goed voor uw gezondheid. Ook wordt middels vloerisolatie ongedierte die van vochtige omgeving houden  voorkomen. Tenslotte lost vloerisolatie schimmelvorming, zwamvorming en condensvorming op ramen op.

Geef schimmel in huis geen kans. Met goede bodemisolatie kan een hoop van de vochtproblemen opgelost worden. Vloerisolatie van DroCom is eenvoudig en snel aan te brengen. Dankzij onze blaasunit kunnen we binnen gemiddeld een halve dag uw vloer isoleren. Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom ook door de doe-het-zelver aangebracht worden. Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen