Koude kruipruimte?

Heeft u last van een koude kruipruimte? DroCom vloerisolatie is de oplossing om uw kruipruimte weer warm te krijgen!

Veel huizen hebben een slecht geïsoleerde kruipruimte. Vooral in de winter koelt deze kruipruimte door de koude aarde snel af. Hierdoor koelen ook de vloeren van uw woning af en krijgt uw huis een kille en koude sfeer. U moet meer gaan stoken om uw woonkamer nog een beetje comfortabel te houden en dan heeft u nog steeds altijd last van koude voeten door uw koude vloer.

Uw kruipruimte verwarmen?

U gaat natuurlijk niet stoken voor uw kruipruimte. Daarom moet u ervoor zorgen dat deze beter geïsoleerd is zodat de kruipruimte minder snel afkoelt door de aarde. Een goede isolatie zorgt door voor een warmere kruipruimte. Het is gebleken dat een goed geïsoleerde kruipruimte gemiddeld resulteert een een temperatuurstijding van uw vloer van maarliefst 4 graden. Dit betekent dat u voortaan een warmere vloer en een behaaglijk huis heeft.

DroCom vloerisolatie

Met de kruipruimte isolatie van DroCom gaat u een koude kruipruimte tegen. De DroCom isolatie chips worden in de kruipruimte aangebracht waardoor er een isloatie-laag ontstaat tussen de aarde en uw kruipruimte. Hiermee koelt de kruipruimte veel minder af, waardoor ook uw vloer een stuk warmer blijft.

Door de unieke chips die gebruikt worden bij de kruipruimte isolatie van DroCom is het eenvoudig en gemakkelijk om uw kruipruimte te isoleren. U kunt snel een eenvoudig gaan genieten van warme vloeren en een comfortabel huis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of doe de online isolatie-test.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen