Voorkom vocht in huis

Naast aantasting van het wooncomfort kan een vochtige woning ook de gezondheid nadelig beïnvloeden.

Vocht in huis voorkomen door het aanbrengen van DroCom vloerisolatie

Veel bestaande woningen in ons land hebben te maken met vochtige kruipruimtes. Dit vocht trekt via de buitenmuren de woning in. Het vocht in huis heeft vele nadelige effecten. Een vochtig huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u langer en vaker moet stoken. De portemonnee ondervindt dus aanzienlijke schade van een vochtige woning. Door vocht in huis te voorkomen kunt dit sterk verbeteren. Na het aanbrengen van de DroCom-chips wordt de kruipruimte kurkdroog en trekt ook het vocht in huis naar beneden weg. Het woonklimaat in de woning verbetert daardoor sterk en aanwezige schimmelplekken achter meubels of in de hoeken verdwijnen.

Heeft u een koopwoning en wilt u snel ontdekken wat u kunt verbeteren ? Vul de online offerte-aanvraag in!

Last van ongedierte door vochtig huis?

In een vochtige kruipruimte en het erbovenstaande huis hebben ongedierte als pissebedden, slakken en zilvervisjes de tijd van hun leven en ook schimmels groeien als kool in een vochtig huis. Zij voelen zich namelijk het beste thuis bij een luchtvochtigheid van boven de zeventig procent. Deze vervelende huiskwaaltjes kunnen bovendien aanzienlijke gevolgen hebben voor de gezondheid. Ze verspreiden prikkelende stoffen in uw woning die bij mensen met aanleg voor astma en/of allergische klachten veroorzaken als benauwdheid, hoesten of chronische neusverkoudheid.

Andere gevolgen van vochtproblemen

Heeft u misschien last van muffe lucht vanuit de kruipruimte, condensvorming op de ramen, rottende vloerbalken of roestige leidingen in de kruipruimte? Grote kans dat dit komt door een té vochtige kruipruimte. Voor zowel uw gezondheid, woning, als portemonnee, kan een vochtig huis desastreuze gevolgen hebben. Met goede bodemisolatie kunnen veel vochtproblemen voorkomen en/of opgelost worden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen