Vloerisolatie aanbrengen

Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom door de handige doe-het-zelver aangebracht worden. Het aanbrengen van de DroCom isolatie is simpel: op de bodem plaatst u een laag van onze DroCom chips waarmee de bodem wordt geïsoleerd. Voor tips kunt u contact met ons opnemen.

Vloerisolatie laten aanbrengen

Wilt u liever de vloerisolatie door een professional laten aanbrengen? Geen probleem. Dankzij onze blaasunit kunnen we binnen een aantal uren uw vloer isoleren. Het aanbrengen veroorzaakt geen overlast en er komen geen schadelijke stoffen bij vrij. De chips worden met lucht in de kruipruimte geblazen en zorgvuldig verdeeld in de kruipruimte.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen

DroCom isolatie: sterk en hoge isolatiewaarde

Met DroCom isolatie bent u verzekerd van een goed geïsoleerde vloer. De chips zijn gemaakt van polystyreen en zijn zeer licht. De vloerisolatie chips zijn bestand tegen vocht, schimmels en humuszuren en zorgen voor een zeer lage luchtvochtigheid in de kruipruimte. DroCom isolatie onderscheidt zich in kwaliteit. Zo heeft DroCom een zeer hoge isolatiewaarde. Daarnaast hebben de DroCom isolatiechips een sterke veerkracht. Bij werkzaamheden in de kruipruimte kunt er gerust doorheen kruipen, zonder dat de werking verloren gaat.

Meer weten over het aanbrengen van vloerisolatie

Heeft u vragen over het aanbrengen van vloerisolatie? Neem dan voor de diverse mogelijkheden contact met ons op. Heeft u een koopwoning en wilt u snel ontdekken hoeveel u kunt besparen? Maak gebruik van de online offerte-aanvraag.