Werkwijze vloerisolatie

DroCom is een landelijk, opererend bedrijf en gespecialiseerd in het aanbrengen van kruipruimte-isolatie onder woningen en andere gebouwen met behulp van DroCom chips.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u belt komt er zo nodig een deskundige op locatie om de situatie bij u thuis te onderzoeken. Hij brengt de kruipruimtes in beeld, meet het aantal vierkante meters, checkt op lekkages ect. en offreert de bijbehorende prijs. Als de klant akkoord is wordt een dag gepland voor het plaatsen van de chips.

Op de dag van uitvoering wordt er begonnen met het uitrollen van het plastic ter bescherming van de vloer. Hierna worden de slangen uitgerold. Er volgt nog een inspectie van de draagbalken op zaken als zwammen en rot, waarna het isoleren start.

DroCom chips

De DroCom chips zijn gemaakt van polystyreen. Polystyreen is zeer licht en bestand tegen vocht, schimmels en muurzuren. De chips worden geblazen in een dikke laag van minimaal 30 centimeter en heeft daardoor een zeer hoge isolatiewaarde. De chips gaan mee tot aan het eind van de levenscyclus van uw woning. De DroCom chips zijn daarna makkelijk te verwijderen en recyclebaar.

Vochtvrije woning, warme vloer en besparen op de energierekening

Wanneer de chips geblazen zijn, wordt ter controle de dikte gemeten van de laag. Vervolgens zorgen de medewerkers van DroCom dat uw huis weer netjes wordt achtergelaten. De bewoners kunnen nu tientallen jaren profiteren van een droge woning, een warme vloer en een flinke energiebesparing!

Wilt u dit ook? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of 0566 – 65 28 53. Wij helpen u ook graag besparen op uw energierekening met behulp van DroCom vloerisolatie chips!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen