Zelf uw vloer isoleren? Kies voor DroCom isolatiechips

Zelf vloerisolatie aanbrengen? Geen probleem met DroCom vloerisolatie.

Bent u een handige doe-het-zelver en wilt u energie besparen met vloerisolatie? Dan zoekt u vloerisolatie die u makkelijk zelf kunt installeren. Dat is geen probleem met DroCom vloerisolatie.

DroCom vloerisolatie is een soort isolatie bestaande uit isolatiechips. De chips dienen de bodem van uw kruipruimte te bedekken. U kunt dit zelf gemakkelijk uitvoeren, mits uw kruipruimte hoog genoeg is.

Optrekkend vocht uit de bodem wordt tegen gehouden en de warmte vanuit uw vloer blijft behouden. Zo heeft u een geïsoleerde vloer en dus warme voeten. Geschikt voor zowel betonnen vloeren als houten vloeren.

Eenvoudig zelf vloer isoleren

Zelf uw vloer isoleren met behulp van DroCom chips is veel eenvoudiger dan aanbrengen van andere isolatiematerialen zoals purschuim, thermokussens of minerale wolplaten. Wanneer uw kruipruimte goed toegankelijk is kunt u zelf uw vloer isoleren en daar de isolatiechips aanbrengen.

Wij berekenen voor u hoeveel isolatiemateriaal u nodig heeft en leveren dit bij u thuis op het tijdstip dat door u gewenst is. Als u later werkzaamheden in de kruipruimte uit moet voeren, kunt u gerust door de isolatiechips kruipen zonder dat isolatiewaarde beïnvloed wordt.

Bij het isoleren van uw vloer met deze isolatiematerialen moet u alle gaten en kieren afdichten en veel moeite doen om deze onder de vloer aan te brengen. Gaat u zelf uw vloer isoleren met isolatiechips dan hoeft u deze alleen goed te verdelen in uw kruipruimte.

De volgende video demonstreert hoe u zelf DroCom vloerisolatie kunt aanbrengen:

Voordeel zelf isoleren

Het enige grote voordeel van het zelf isoleren zijn de kosten. U bespaart de voorrij- en arbeidskosten. Dat is mooi meegenomen. Uw investering is daardoor sneller terugverdiend.

DroCom vloerisolatie zorgt daarnaast voor andere voordelen, zoals betere luchtvochtigheid in uw woning. Doorgaans bespaart u 3 tot 7 m3 gas per m2 vloer.

Snel en gemakkelijk uw eigen vloer isoleren

DroCom vloerisolatie is eenvoudig en snel aan te brengen. De isolatiechips zijn makkelijk te installeren en bieden optimaal resultaat. U levert dus niet in op energiebesparing en wooncomfort.

Als uw kruipruimte goed toegankelijk is, kunt u gemakkelijk uw eigen vloer isoleren. Bent u geïnteresseerd en wilt u uw kruipruimte isoleren? Informeer over de mogelijkheden.

Laat u gratis en vrijblijvend informeren door onze experts en vul het bespaar formulier in.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen