Vloerisolatie Drachten

Profiteer van de voordelen van vloerisolatie!

Woont u in Drachten en wilt u vloerisolatie? Beijert Bodemisolatie is gespecialiseerd in vloerisolatie en gevestigd in Friesland. Wij leveren snel en professioneel vloerisolatie, ook in Drachten.

Het belang van vloerisolatie

Vloerisolatie kan een aantal veel voorkomende problemen in huis oplossen. Onder een vloer zit altijd een kruipruimte, die snel en gemakkelijk vochtig wordt. Een vochtige vloer heeft nadelige effecten: uw huis warmt moeizaam op met als gevolg een hogere energierekening. Door het goed isoleren van de vloer stijgt gemiddeld de vloertemperatuur met maar liefst vier graden. Vanzelfsprekend levert dit een enorme besparing op uw energierekening op. Hoeveel u bespaart is afhankelijk van een aantal factoren, maar dat u binnen enkele jaren uw investering hebt terugverdiend staat vast.

Vloerisolatie: 5 redenen om te isoleren

Vloerisolatie Drachten

Wij leveren niet alleen vloerisolatie in Drachten, maar door heel Friesland en daar buiten. Wij kunnen de vloerisolatie zelf plaatsen (via onze blaasunit), maar u kunt eventueel ook zelf de isolatie aanbrengen. Neem voor de diverse mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen