Houten vloer isoleren

Wilt u uw houten vloer isoleren?

Vloerisolatie is van groot belang van uw woning. Onder een houten vloer zit meestal een kruipruimte, welke snel en gemakkelijk vochtig wordt. Vooral wanneer deze niet goed geïsoleerd is.
Vocht in huis heeft grote nadelige effecten. Een vochtig huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u een onnodig hoge energierekening hebt. Ook een muffe stank in huis, huisstofmijt of ongedierte zijn vaak de oorzaak van een te vochtig huis.

Uw houten vloer isoleren en besparen op de energiekosten

Een geïsoleerde vloer zorgt gemiddeld voor een stijging van de vloertemperatuur van maar liefst vier graden. Naast dat u geen last meer heeft van koude voeten levert dit ook een besparing op uw energierekening op. Hoeveel u per jaar bespaart, is afhankelijk van enkele factoren, maar wij verzekeren u dat uw investering het waard is.

Kwaliteit van Drocom

Verzekerd van een goed geïsoleerde houten vloer

Een goed geïsoleerde houten vloer, dat is wat wij u verzekeren met DroCom kruipruimte- en bodemisolatie. De werking van DroCom kruipruimte- en bodemisolatie is gebaseerd op het natuurkundige principe dat vocht het koudste punt van de ruimte opzoekt. Door de bodem van de kruipruimte te isoleren met een laag DroCom kruipruimte- en bodemisolatie wordt de koude bodem geïsoleerd van de warme lucht erboven. De bodem blijft daardoor koud. De ruimte die overblijft in de kruipruimte wordt kleiner en warmer omdat de houten vloer erboven warmte afgeeft.

Iedere 4 graden temperatuurverschil tussen de bodem en de resterende kruipruimte zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid met 20%. Hoe hoger de isolatiewaarde van het product, des te hoger het noodzakelijke temperatuurverschil zal worden en des te droger de kruipruimte onder de houten vloer zal worden.

Snel en eenvoudig uw houten vloer isoleren

Drocom kruipruimte- en bodemisolatie is eenvoudig en snel aan te brengen. U kunt dit door ons laten doen, wij beschikken over een blaasunit. Binnen gemiddeld enkele uren is de laag Drocom kruipruimte- en bodemisolatie onder uw houten vloer aangebracht. Als de kruipruimte onder de houten vloer goed toegankelijk is, kan Drocom vloerisolatie ook door de doe-het-zelver aangebracht worden.

Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op.