Zwambestrijding

Heeft u last van zwamvorming, condensvorming op de ramen of rottende vloerbalken? Grote kans dat dit komt door een té vochtige kruipruimte. Voor zowel uw gezondheid, woning als portemonnee kan een vochtig huis desastreuze gevolgen hebben.

Zwambestrijding middels vloerisolatie

Door het aanbrengen van vloerisolatie van DroCom kan schimmel en zwamvorming worden voorkomen. Door de isolatie wordt het klimaat in huis en in de kruipruimte ongunstig voor zwam en schimmelvorming. Via vloerisolatie kunt u dus doen aan zwambestrijding!

Vocht en zwammen voorkomen

Een vochtige kruipruimte zorgt daarnaast voor een muffe stank in de woning. Ongedierte als pissebedden, slakken en zilvervisjes hebben de tijd van hun leven en ook schimmels en huisstofmijten groeien als kool in een vochtig huis. Zij voelen zich namelijk het beste thuis bij een luchtvochtigheid van boven de zeventig procent. Deze vervelende huiskwaaltjes kunnen bovendien aanzienlijke gevolgen hebben voor de gezondheid. Ze verspreiden prikkelende stoffen in uw woning die bij mensen met aanleg voor astma allergische klachten veroorzaken als benauwdheid, hoesten of chronische neusverkoudheid.

Bodemisolatie voorkomt vochtproblemen

Met goede bodemisolatie kan een hoop van de vochtproblemen opgelost worden. Vloerisolatie van DroCom is eenvoudig en snel aan te brengen. Dankzij onze blaasunit kunnen we binnen gemiddeld een halve dag uw vloer isoleren. Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom ook door de doe-het-zelver aangebracht worden. Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen