Energiebesparing met vloerisolatie

Energie besparen bij een vochtige kruipruimte

Veel woningen in Nederland hebben te maken met een vochtige kruipruimte. Een vochtig huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u langer en vaker moet stoken. Goede bodemisolatie met het product DroCom voorkomt dit probleem. Door goede isolatie stijgt daarnaast de score van uw energielabel. Vanaf 1 januari 2008 moeten huiseigenaren een energielabel overhandigen als zij hun huis gaan verkopen. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Hierbij wordt gekeken naar de mate van isolatie van dak, muren, vloeren en ramen en naar het energieverbruik van de installaties voor verwarming, warm water en ventilatie.

Een huis kan vallen in energieklasse A tot en met G. Bij een A klasse wordt er aanmerkelijk minder energie voor verwarming en koeling gebruikt dan bij een huis in klasse G. Vanzelfsprekend is dit belangrijke informatie voor kopers en huurders.

Weten hoeveel energie u kunt besparen met vloerisolatie?

De grootte uw energiebesparing is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Voor een indicatie van uw persoonlijke energiebesparing kunt u de isolatie-test invullen. Hierop ontvangt u van ons een schatting van uw energiebesparing. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u terecht op onze contact pagina, hier kunt u ons een bericht sturen. Ook vindt u hier ons telefoonnummer om direct contact met ons op te nemen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen