De terugverdientijd van vloerisolatie

Het is algemeen bekend dat de energiekosten de laatste jaren zijn gestegen. Energiebedrijven als Essent, Nuon en Eneco adviseren hun klanten hun woningen goed te isoleren. Door slechte isolatie kunnen de stookkosten behoorlijk uit de hand lopen. Een goede kruipruimte isolatie is daarbij gewenst. Met een goede kruipruimte isolatie bespaart u jaarlijks veel geld. Door deze forse besparing is de terugverdientijd van deze investering relatief kort.

Energiebesparing en daling energierekening

Woningen met vochtige kruipruimtes, het komt veel voor in Nederland. Een vochtig huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u langer en vaker moet stoken. Een goede bodemisolatie verhelpt dit probleem, waardoor u veel geld bespaart. Hoeveel u bespaart is afhankelijk van u stookgedrag, het type woning en het jaartal van de woning. Maar dat u binnen enkele jaren uw investering hebt terugverdiend is een feit. Daarnaast bespaart u ook op uw energierekening.

Snel terugverdiend

Kruipruimte isolatie van Drocom is eenvoudig en snel aan te brengen. Ook hierdoor is de terugverdientijd van deze investering kort. U kunt de isolatie door uw leverancier laten aanbrengen, zij beschikken over een blaasunit. Binnen gemiddeld een halve dag is de klus geklaard. Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom ook door de doe-het-zelver worden aangebracht. Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op. Wij informeren u er graag over.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen