Vloerisolatie voor kruipruimte

Heeft u last van een koude kruipruimte? DroCom vloerisolatie is de oplossing om uw kruipruimte weer warm te krijgen!

Vloerisolatie voor kruipruimte

Veel bestaande woningen in ons land hebben te maken met een vochtige kruipruimte. Vocht in huis heeft grote nadelige effecten. Een vochtige huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u een onnodig hoge energierekening hebt. Ook een muffe stank in huis, huisstofmijt of ongedierte zijn vaak de oorzaak van een te vochtig huis.

Besparing op energierekening

Gemiddeld stijgt de vloertemperatuur met maar liefst vier graden, als u uw vochtige kruipruimte laat verhelpen en dus een goede vloerisolatie hebt. Dit levert een enorme besparing op uw energierekening op. Hoeveel de besparing bedraagt is onder andere afhankelijk van uw stookgedrag, het jaartal van de woning en het type huis. Maar dat u binnen enkele jaren uw investering hebt terugverdiend is gegarandeerd een feit.

Daling van de luchtvochtigheid

De werking van DroCom kruipruimte- en vloerisolatie is gebaseerd op het natuurkundige principe dat vocht het koudste punt van de ruimte opzoekt. Door de bodem te isoleren met een laag DroCom kruipruimte- en vloerisolatie chips wordt de koude bodem geïsoleerd van de warme lucht erboven. Dankzij de DroCom chips blijft de bodem koud. De ruimte die overblijft in de kruipruimte wordt kleiner en warmer omdat de vloer erboven warmte afgeeft. Iedere 4 graden temperatuurverschil tussen de bodem en de resterende kruipruimte zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid met 20 %. Hoe hoger de isolatiewaarde van het isolatieproduct, des te hoger het temperatuurverschil zal worden en des te droger de kruipruimte zal worden.

Eenvoudig aan te brengen

Drocom kruipruimte- en vloerisolatie is zeer eenvoudig en snel aan te brengen. U kunt dit door uw leverancier laten doen, zij beschikken over een blaasunit. Binnen gemiddeld een halve dag is de laag Drocom kruipruimte- en vloerisolatie aangebracht. Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom ook door de doe-het-zelver aangebracht worden. Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op. Wij informeren u er graag over.