Klimaat positief beïnvloeden met vloerisolatie

Klimaat positief beïnvloeden

Verbruik van energie veroorzaakt schadelijke broeikasgassen, zoals CO2. De aarde warmt op met aanzienlijke gevolgen voor mens en dier. Door goede bodemisolatie hoeft de verwarmingsketel minder te branden wat ten goede komt van het milieu. De toepassing van kruipruimte isolatie DroCom levert naast energiebesparing dus ook een behoorlijke milieuwinst op. Heeft u een koopwoning en wilt u snel ontdekken hoeveel u kunt besparen? Vul de online offerte-aanvraag in!

Milieuvriendelijk en duurzaam isolatiemateriaal

Bij het isoleren van de kruipruimte wordt er gebruik gemaakt van DroCom vloerisolatie chips. Deze chips zijn gemaakt van polystyreen waardoor ze zeer licht zijn. De chips zorgen voor een zeer lage luchtvochtigheid en kunnen tegen vocht, schimmels en humuszuren. De vloerisolatie chips worden met lucht de kruipruimte ingeblazen waar ze tot het eind van de levenscyclus van het huis kunnen blijven. De chips kunnen daarna gerecycled worden of soms weer in een andere woning geplaatst worden.

Gasbesparing

De gasprijs stijgt, maar uw gasnota daalt met kruipruimte isolatie. DroCom levert een besparing van 3 tot 7 m3 aardgas per m2 vloeroppervlakte. Uiteraard hangt de besparing af van uw persoonlijke omstandigheden. Wilt u weten hoeveel gas u kunt besparen met kruipruimte isolatie? Vul de online offerte-aanvraag in of neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Een beter energielabel met vloerisolatie

Vanaf 1 januari 2008 moeten huiseigenaren een energielabel overhandigen als zij hun huis gaan verkopen. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Hierbij wordt gekeken naar de mate van isolatie van dak, muren, vloeren en ramen en naar het energieverbruik van de installaties voor verwarming, warm water en ventilatie.

Een huis kan vallen in energieklasse A tot en met G. Bij een A klasse wordt er aanmerkelijk minder energie voor verwarming en koeling gebruikt dan bij een huis in klasse G. Vanzelfsprekend is dit belangrijke informatie voor kopers en huurders. Wilt u ook energie besparen? Doe de isolatie test!

TNO Rapport

Meer weten over de werking van DroCom vloerisolatie en kruipruimte isolatie? Ons product is TNO getest. Lees de testresultaten. Heeft u vragen over onze bodemisolatie of over het TNO rapport? Neem gerust contact met ons op!