DroCom Energie(k)loket

DroCom Kruipruimte isolatie heeft de handen ineengeslagen met de gemeente Tytsjerksteradiel, de Friesland bank, Rabobank en twaalf andere MeerMetMinder (MMM) gecertificeerde bedrijven. Samen vormen zij het Energie(k)loket. Volgens het MMM principe gaat het Energie(k)loket de eigen woningbezitters overtuigen. Overtuigen dat niks doen mogelijk nog duurder is dan nu de woning energiezuiniger te maken door bijvoorbeeld de kruipruimte te isoleren.

De gemeente Tytsjerksteradiel heeft speciaal voor dit doel een modelwoning beschikbaar gesteld die symbool staat voor de gemiddelde woning in de gemeente. Een woning waar nodig wat aan moet gebeuren! De bedrijven laten u in deze woning al hun kwaliteiten zien op het gebied van energiebesparing. De gemeente geeft er voorlichting over (nu nog bestaande!) subsidies en de banken rekenen u graag voor wat en hoe een woningverbetering het beste gefinancierd kan worden.

Kortom een compleet Energieloket waar aan alles is gedacht!

Alle inwoners van Tytsjerksteradiel zijn welkom in het loket. Vrijblijvend krijgt u daar alle informatie die nodig is om snel tot actie over te gaan! Meer informatie over het Energie(k)loket vind u op www.energiek-loket.nl