Vloerisolatie voor het Zeehuis in Bergen aan Zee

Deze week hebben we weer een mooi monumentaal project geïsoleerd met DroCom vloerisolatie, namelijk het Zeehuis in Bergen aan Zee. Het Zeehuis is heel goed bezig, want op zondag 27 januari ontving voorzitter Friso Teerink het gouden Green Key certificaat uit handen van mevrouw Yolan Koster, wethouder duurzaamheid van de gemeente Bergen. Hiermee behoort het Zeehuis nu tot de – nu nog – kleine groep van duurzame recreatieondernemers. Het Zeehuis wil met hun duurzame acties ondernemers bijeen brengen en zo het goede voorbeeld geven hoe de recreatie in de gemeente Bergen kan verduurzamen. Wij zijn blij dat wij hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren!

Vloerisolatie monumentaal pand

Heeft u ook een monumentaal pand dat nodig toe is aan vloerisolatie? Of wilt u als ondernemer ook duurzamer worden en op uw energiekosten besparen? Neem dan contact met ons op en wij gaan met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen!