Is het isolatie chips ook geschikt voor lage kruipruimtes?

Kruipruimte-isolatie (bodemisolatie) van DroCom kan al worden toegepast in kruipruimtes met een minimale hoogte van 17 centimeter. Met de isolatiechips op de bodem van de kruipruimte kunt u een behoorlijke energiebesparing (zo’n 3 – 7 m3 aardgas per m2) verwachten, zelfs in een kruipruimte die maar 17 centimeter hoog is.

Hoe wordt de chips aangebracht onder de woning?

Wanneer de ruimte onder de balken in de kruipruimte lager is dan 30cm, dan is het niet mogelijk om onder de woning te komen. In dat geval wordt het vaak door de vloer aangebracht. Wij kiezen dan voor deze oplossing omdat wij op deze manier kunnen zien of de chips gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor weten wij zeker dat chips goed wordt aangebracht.

Wanneer de ruimte onder de balken hoger is dan 30 cm (meest gunstige situatie) dan hebben wij voldoende ruimte om onder de woning te komen en de chips te plaatsen.