Betonvloer isoleren

Vloerisolatie onder uw betonvloer laten aanbrengen?

Het goed isoleren van een betonvloer is van groot belang voor uw woning. Onder bijna iedere woning zit een kruipruimte, zo ook bij huizen met een betonvloer. Deze kruipruimtes worden meestal snel en gemakkelijk vochtig. Niemand wil vocht in huis, het heeft namelijk veel nadelen. Een vochtig huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u een onnodig hoge energierekening krijgt. Zo geeft vocht vaak een muffe stank in uw huis. Daarnaast komt huisstofmijt of ongedierte ook vaker voor in een vochtig huis.

Uw betonvloer isoleren en besparen op de energiekosten

Vloerisolatie onder een betonvloer zorgt voor een gemiddelde stijging van de vloertemperatuur van maar liefst vier graden. Vanzelfsprekend levert dit een enorme besparing op uw energierekening op. Uw besparing hangt af van enkele factoren, zoals het type huis en het stookgedrag. Het staat vast dat u binnen enkele jaren, na de isolatie, uw investering hebt terugverdiend. Vul de online offerte-aanvraag in om te achterhalen hoeveel u kunt besparen!

Verzekerd van een goed geïsoleerde betonvloer

Met DroCom kruipruimte- en bodemisolatie garanderen wij een goed geïsoleerde betonvloer.  De werking van DroCom kruipruimte- en bodemisolatie is gebaseerd op het principe dat vocht het koudste punt van de ruimte opzoekt. DroCom isolatie zorgt ervoor dat de koude bodem van de kruipruimte wordt geïsoleerd van de warme lucht. Door de bodem te isoleren met een laag DroCom kruipruimte- en bodemisolatie wordt de koude bodem geïsoleerd van de warme lucht van de onderkant van de vloer. De bodem van de kruipruimte,  en dus ook de bovenkant van de betonvloer, blijft daardoor koud.

De aangebracht isolatie maakt van de kruipruimte onder de betonvloer een kleinere ruimte. Deze wordt warmer door de vloer erboven. Dit is van belang omdat bij iedere 4 graden temperatuurverschil tussen de bodem en de resterende kruipruimte voor een daling van de luchtvochtigheid zorgt met 20%.

Snel en gemakkelijk uw betonvloer isoleren

DroCom kruipruimte- en bodemisolatie is eenvoudig en snel aan te brengen. U kunt dit door Beijert Bodemisolatie laten doen, wij beschikken over een blaasunit. Binnen (gemiddeld) enkele uren is de laag DroCom kruipruimte- en bodemisolatie onder uw betonvloer aangebracht. Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom vloerisolatie ook door de doe-het-zelver aangebracht worden.

Neem voor de diverse mogelijkheden van het isoleren van een betonvloer contact met ons op.