Betonvloer isoleren

Wilt u uw betonvloer isoleren?

Het goed isoleren van een betonvloer is van groot belang voor uw woning. Onder een betonvloer zit altijd een kruipruimte, welke snel en gemakkelijk vochtig wordt. Vocht in huis heeft grote nadelige effecten. Een vochtige huis warmt moeizaam op met als gevolg dat u een onnodig hoge energierekening krijgt. Ook een muffe stank in huis, huisstofmijt of ongedierte in uw woning hebben vaak als achterliggende oorzaak dat het huis vochtig is.

Uw betonvloer isoleren en besparen op de energiekosten

Het isoleren van een betonvloer zorgt voor een gemiddelde stijging van de vloertemperatuur van maar liefst vier graden. Vanzelfsprekend levert dit een enorme besparing op uw energierekening op. Hoeveel u bespaart is afhankelijk van een aantal factoren. Het staat vast dat u binnen enkele jaren, na de isolatie, uw investering hebt terugverdiend. Vul de online offerte-aanvraag in om te achterhalen hoeveel u kunt besparen!

Verzekerd van een goed geïsoleerde betonvloer

Met DroCom kruipruimte- en bodemisolatie bent u verzekerd van een goed geïsoleerde betonvloer. De werking van DroCom kruipruimte- en bodemisolatie is gebaseerd op het natuurkundige principe dat vocht het koudste punt van de ruimte opzoekt. Door de bodem te isoleren met een laag DroCom kruipruimte- en bodemisolatie wordt de koude bodem geïsoleerd van de warme lucht erboven. De bodem blijft daardoor koud. De ruimte die overblijft in de kruipruimte wordt kleiner en warmer, omdat de vloer erboven warmte afgeeft.

Iedere 4 graden temperatuurverschil tussen de bodem en de resterende kruipruimte zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid met 20%. Hoe hoger de isolatiewaarde van het product, des te hoger het noodzakelijke temperatuurverschil zal worden en des te droger de kruipruimte zal worden.

Snel en eenvoudig uw betonvloer isoleren

DroCom kruipruimte- en bodemisolatie is eenvoudig en snel aan te brengen. U kunt dit door uw leverancier laten doen, zij beschikken over een blaasunit. Binnen gemiddeld een aantal uren is de laag DroCom kruipruimte- en bodemisolatie onder uw betonvloer aangebracht. Als de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom ook door de doe-het-zelver aangebracht worden. Neem voor de diverse mogelijkheden van het isoleren van een betonvloer contact met ons op.