Actueel

Recente informatie over DroCom of vloerisolatie in het algemeen.

Vloerisolatie voor het Zeehuis in Bergen aan Zee

Weer een mooi monumentaal project geïsoleerd met DroCom vloerisolatie, namelijk het Zeehuis in Bergen aan Zee. Lees meer over dit project!

Vloerisolatie van Ontmoetingskerk in Ureterp

DroCom isoleert niet alleen woonhuizen, maar ook dorpshuizen, instellingen, kantoren en zoals u ziet ook kerken. Onlangs hebben we vloerisolatie in de Ontmoetingskerk van Ureterp geplaatst.

Burenkorting: de hele buurt profiteert!

Was u al van plan om vloerisolatie aan te laten leggen? Om kosten te besparen of tegen de vochtproblemen in huis? Goed nieuws! Schaf onze vloerisolatie tegelijkertijd aan met uw buren en profiteer allebei van een comfortabel en vochtvrij huis met ruime burenkorting!

Tros Radar over vloerisolatie: Polystyreen chips

In 2009 had TROS Radar een uitzending over vloerisolatie en het bestrijden van vocht in de kruipruimte. Samen met vereniging Eigen Huis onderzocht men 3 vochtwerende produkten voor de kruipruimte.

BTW maatregel isolatie aangepast per 1-1-2014

De BTW voor isolatiewerkzaamheden wordt per 1-1-2014 als volgt gewijzigd: Voor de arbeid geldt 6% BTW Voor de materialen 21% BTW

DroCom Energie(k)loket

DroCom Kruipruimte isolatie heeft de handen ineengeslagen met de gemeente Tytsjerksteradiel, de Friesland bank, Rabobank en twaalf andere MeerMetMinder (MMM) gecertificeerde bedrijven. Samen vormen zij het Energie(k)loket.
Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Testen